Blueman: Attack of the Birds

Leestijd: 1 minuut, 1 seconde

Waar ik normaal over mijn eigen projecten schrijf, schrijf ik deze keer over iemand anders z'n project. Na drie Blueman-games, had Noah Janssens, besloten de vierde te maken, Blueman: Attack of the Birds. In deze game is het doel zo lang mogelijk te overleven terwijl er vogels op je afvliegen, die je van het level af proberen te duwen. Laten we zo zeggen: het is een grote chaos.

Noah is een goede vriend van mij en oud-klasgenoot. Samen hebben we de eerste Blueman gemaakt. Nadat ik in mijn vrije tijd Blueman: Racing en Blueman: Adventure Time heb gemaakt, had Noah besloten om voor zijn eindopdracht voor informatica een vierde Blueman-game te maken, Blueman: Attack of the Birds. Dit was de eerste keer dat Noah in Unity heeft gewerkt. Door het kijken van meerdere tutorials op YouTube, veel zoekopdrachten op Google en hulp van anderen, heeft hij een werkende game kunnen maken.

In de game is het de bedoeling de voorbij vliegende vogels te ontwijken. Mocht een vogel toch tegen je aan vliegen, dan is er een kans dat je op de spikes eindigt en je opnieuw moet beginnen.

Mocht je Blueman: Attack of the Birds zelf willen proberen, dan kun je de game hier downloaden.

Vorige Bericht Volgende Bericht