Over

Hoi! Ik ben Finn Alberts, een 21-jarige ICT'er uit Venlo. In 2020 behaalde ik mijn vwo-atheneum diploma bij College Den Hulster en in 2023 studeerde ik af aan de HBO-ICT opleiding bij Zuyd Hogeschool in Heerlen.

Tijdens mijn studie heb ik onder andere gewerkt met webapplicaties in ASP.NET, mobiele applicaties in Xamarin.Forms en ook met LoRA ben ik aan de slag geweest. Na mijn stage bij het Lectoraat Data Intelligence begon de tweede fase van mijn studie. In deze fase heb ik minoren gevolgd over artificial intelligence, software architecture (enterprise architecture), cyber security en data science. Ik sloot mijn studie af met mijn afstudeerstage aan Archive-IT, waar ik aan de slag ging met het (deels) automatiseren van het controleproces van substitutiescannen door middel van AI en computer vision.

Na het behalen van mijn bachelor startte ik in augustus 2023 bij Zuyd Hogeschool en het Lectoraat Data Intelligence als medewerker onderwijs en onderzoek 1. Dat betekent dat ik direct aan de slag ga met het begeleiden en lesgeven van studenten aan de ICT-bachelor en daarnaast bij het Lectoraat aan (onderzoeks)projecten werk. Vanaf september 2023 ben ik tevens bezig met de deeltijd premaster Artificial Intelligence aan de Open Universiteit.

Meer over alle projecten die ik heb gedaan op de middelbare school, tijdens mijn studie of in mijn priv├ętijd vind je op deze pagina. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op!