titleimg

Iets over mijzelf...

Naam Finn Alberts
Geboortedatum 5 september 2002
School College Den Hulster
Afdeling 5 vwo
Hobby's Gamen, programmeren en atletiek
Wat ik wil gaan studeren Informatica of iets anders in de ICT
Wat ik al weet van informatica Talstelsels, logische poorten, CSS, HTML, beetje JS, PHP, Scratch 2, stukje Sonic Pi, coderen, comprimeren, Small Basic, de basis van Delphi/Lazarus, enkele algoritme en een beetje Arduino
Wat ik wil leren Computerprogramma's maken
Favoriete band Geen
Favoriete nummer "Country Roads van John Denver"
Favoriete kleur Turquoise
Geluksnummer 26
Favoriete pretpark/attractie Niet echt een
foto

Mijn naam is Finn Alberts. Ik ben 21 jaar oud en zit op het vwo. Ik heb een NT profiel met informatica en O&O. Als vreemde taal volg ik Duits. Na de middelbare school wil ik verder met een HBO ICT. Vervolgens wil ik een master gaan doen.

In mijn vrije tijd game ik veel. Ik speel spellen als Grand Theft Auto V, Fortnite, Kingdoms & Castles, Keep Talking and Nobody Explodes, enzovoorts. Ik speel de meeste van deze games via Steam. Dit is een webshop voor games, maar verzorgt ook de multiplayer voor veel games. Mijn Steam gebruikersnaam is Squad_Pizza.

Ik game vaak samen met vrienden. We communiceren dan via Discord, een voice-chat programma, zoals Skype. Mijn gebruikersnaam op Discord is Squad_Pizza#5419.

Buiten gamen doe ik in mijn vrije tijd ook aan atletiek. Elke dinsdag- en donderdagavond is er een training van anderhalf uur. Ik zit al heel lang bij atletiek, zo'n 13 jaar. Buiten zelf trainen ben ik ook trainersassistent bij de B pupillen (indeling van atletiekgroepen). Dit doe ik met veel plezier!

Buiten dat alles programmeer ik ook nog wel eens wat in mijn vrije tijd. Deze dingen kun je vinden bij Overige Projecten.